De communityleden

Topcon Europe Positioning

Sneller. Duurzamer. Rendabeler. Veiliger. Met onze oplossingen en kennis helpen wij u slimmer te werken op het snijvlak van infrastructuur en technologie.

Geodesie
Nauwkeuring + verbonden = productiever. Onze geodetische oplossingen bieden veilige connectiviteit. Met intuitieve software en nauwkeurige meetinstrumenten voor het management en de eindgebruiker.

Bouw en infra
Onze systemen voor machinebesturing zijn niet alleen gericht op grondwerk maar ook op optimaal projectmanagement. Bulldozers en egalisatiemachines werken op de snelheid die u voor ogen heeft. Het resultaat is een aanzienlijke productiviteitsverhoging op iedere bouwlocatie, binnen deadline en budget.

Precisielandbouw
Onze oplossingen maken het verschil voor agrarische bedrijven, professionele boeren en onderaannemers in de landbouw met toonaangevende, innovatieve technologie die eenvoudig te leren en gebruiksvriendelijk is. Met meer dan 25 jaar investering in geavanceerde technologische producten zorgen wij voor een enorme boost in productiviteit en rentabiliteit over de gehele agrarische cyclus.

Patricia Koetsier
pkoetsier@topcon.com 
https://www.topconpositioning.com/nl/